top of page
VAIKUTA ÄÄNELLÄ - kansikuva soundwise.png

VAIKUTA ÄÄNELLÄ

ÄÄNI on tärkein työkalumme! Miten Sinä vakuutat, innostat tai vaikutat? Osaatko avata äänesi? Entä huoltaa sitä? Hurmaa asiakkaat, kumppanit, yleisöt ja ITSESI. Tarvitset oman äänesi ja hitusen rohkeutta heittäytyä äänen maailmaan. Aloita matkasi väkeväksi äänellä vaikuttajaksi nyt!

Näin myyt, vakuutat ja innostat - Audiokurssi, nyt jokaisen saatavilla!

Mihin Sinä käytät ääntäsi?

IMG_6235.jpg

Rakennusinsinöörinä ja äänenkäytön ammattilaisena ääni on tärkein työkaluni. Käytän sitä jakaessani ideoitani, kertoessani mielipiteeni ja esiintyessäni. Yrittäjänä ääneni palvelee minua beatbox-keikoilla, juontotehtävissä, valmentaessani äänenkäyttöä, puheenvuoroissa ja ääninäyttelijän työssäni. Arjessa harrastuksissa ja ystävien kanssa aikaa viettäessäni ääni on myös oleellinen osa elämääni. Alla videolla kerron Vaikuta Äänellä -kurssin sisällöstä enemmän. Mihin Sinä käytät ääntäsi?

Liian harva ymmärtää äänensä merkityksen. Esimerkiksi myyntityössä yritykset käyttävät tuhansia euroja erilaisiin koulutuksiin kehon asennoista ja CRM-järjestelmistä, mutta ääneen ei kiinnitetä samalla tavalla huomiota. Missioni on muuttaa tämä yhdessä Sinun kanssasi!

Nykypäivänä kun työ tapahtuu enemmän ja enemmän verkon välityksellä esimerkiksi Teamsissa tai puhelimessa, on äänen merkitys valtava. Mieti itse vaikka miten paljon hymy tekee ääneesi!

Johtamistyössä ääni nousee suureen rooliin esimerkiksi vakuuttavuuden ja innostuksen kautta. Saatko organisaatiosi tai tiimisi innostumaan tehtävästä tai kestääkö äänesi läpi palaverin, jonka puheenjohtajana toimit?

Ammattiesiintyjät, juontajat, puhujat ja videoiden tekijät saavat videoilleen monin verroin enemmän levikkiä, kun ääni on energistä ja tarttuvaa. Puhuminen yleisölle, kameralle tai asiakkaalle vaatii rohkeutta. Juuri rohkeutta saat lisää lähtiessäsi kehittymään äänenkäyttäjänä kanssani.

Valitse aika, jonka sisällä kurssin sisällön ja harjoitukset suoritat ja ryhdy kuuntelemaan! Voit kuunnella kuulokkeilla kävellessäsi töihin, istuessasi junassa tai ajaessasi autolla seuraavaan tapaamiseen. Kurssi on audiokurssi, eli siinä on vain ääniraitaa - ei videota. Näin pystyt keskittymään harjoitteluusi aktiivisemmin.

Kun kiinnostut äänestä osana työtäsi, klikkaa itsesi Audiokurssille! Vaikuta äänellä - näin myyt, vaikutat ja innostat.

Kun haluat henkilökohtaista kohtaamista, tilaa minut puhumaan tai valmentamaan Teille! Läsnä tai etänä. Käytä ääntäsi ja soita vaikka heti - 0400 646589. Keskustellaan ihmeessä mitä tarjottavaa laulaja-insinööri-beatboxaajalla on Teille.

Yhteys

Kysy lisää tai pyydä ryhmätarjous!

eepzi.keikat@gmail.com

0400 646589

Vaikuta äänellä

IMG_6200.jpg
bottom of page